Nieuwe Spaanse Netflix-serie is hit: 'Sprakeloos'

KKees van den Berg 4 juni 2024 18:12

Met een verpletterende indruk laat de nieuwe Spaanse serie Ni una más, of Raising Voices in het Engels, Netflix-abonnees sprakeloos achter. De serie, die een zwaar onderwerp aansnijdt, houdt de kijkers aan het scherm gekluisterd.

Ni una más: een indrukwekkende entree

Ni una más, ook wel bekend als Raising Voices in het Engels, is een nieuwe Spaanse serie die hoge ogen gooit op Netflix. De serie, die debuteerde in 2024, is het onderwerp van gesprek onder Netflix-abonnees en heeft een onuitwisbare indruk gemaakt.

Het intense plot van Ni una más

Het verhaal van Ni una más draait om een 17-jarig meisje dat aangifte doet van aanranding op haar middelbare school. Deze onthutsende gebeurtenis zet haar leven op zijn kop en test de kracht van haar relaties. De plot is intrigerend en grijpt de kijkers vanaf het begin.

https://x.com/divanicolew/status/1797323261404905943

De hoofdpersoon in de serie is Alma, een 17-jarige scholiere die op het punt staat haar middelbare school af te ronden. Haar twee beste vriendinnen, Greta en Nata, zijn haar steun en toeverlaat. Hun onderlinge relatie en de dynamiek ervan vormen een intrigerend onderdeel van de serie.

@Iam_colemanmiller: de gamechanger

Een cruciaal keerpunt in de serie komt wanneer het profiel @Iam_colemanmiller een verontrustende foto publiceert met de tekst 'Dit ben ik de dag voordat ik werd verkracht'. Vanaf dat moment verandert alles en wordt de normale gang van zaken volledig op zijn kop gezet.

Afbeelding: 'Raising Voices', TMDB

Meer artikelen