Nieuwe Spider-Man-serie 'Your Friendly Neighborhood Spider-Man' aangekondigd voor 2024

DDavid Meijer 13 december 2023 08:57

Spider-Man komt in 2024 terug naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) met een nieuwe titel voor zijn nieuwste avontuur en een gloednieuw kostuum. De nieuwe animatieserie richt zich op zijn vroege superheldencarrière en belooft fans te verrassen met nieuwe schurken en originele verhaallijnen.

Spider-Man keert terug in 2024

In 2024 keert Spider-Man terug in het MCU met een nieuwe animatieserie getiteld 'Your Friendly Neighborhood Spider-Man'. Deze serie zal zich concentreren op de vroege carrière van Spider-Man als superheld, een periode die eerder niet uitgebreid werd verkend in het MCU. We kunnen uitkijken naar een verse kijk op de iconische superheld, waarbij de nadruk ligt op zijn beginjaren en de uitdagingen die hij onderging om zijn superheldenidentiteit te smeden.

De nieuwe serie biedt de kans om meer te weten te komen over hoe Peter Parker het kostuum van Spider-Man oppakte en zich ontwikkelde tot de superheld die we vandaag kennen.

'Your Friendly Neighborhood Spider-Man' introduceert de eerste versie van het kostuum van Spider-Man's en introduceert nieuwe schurken in het MCU. Bovendien introduceert de serie een originele versie van Norman Osborne, die als mentor van Peter Parker zal gaan verschijnen. Al deze nieuwe elementen beloven de fans een frisse en unieke kijk op het Spider-Man-verhaal te geven.

Afbeelding: 'Spider-Man', TMDB

Meer artikelen