Nieuwe 'SpongeBob'-film krijgt eigen releasedatum op Netflix

RRoos Verhoeven 2 mei 2024 17:15

25 jaar na de introductie van eekhoorn Sandy in de wereld van SpongeBob, wordt haar aparte film 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie' gelanceerd op Netflix. Na een onverwachte lek van de film op Twitter, kijken fans reikhalzend uit naar de officiële release op 2 augustus.

Sandy Cheeks krijgt eigen film

Het SpongeBob-universum breidt uit met een gloednieuw avontuur: 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie'. In deze film krijgt het geliefde personage Sandy Cheeks, de eekhoorn die we 25 jaar geleden voor het eerst ontmoetten, haar eigen verhaal. Fans van de serie kunnen deze ontwikkeling nauwelijks afwachten.

Reddingsmissie naar Texas

Het verhaal van de nieuwe film draait om een avontuur waarbij Sandy Cheeks en SpongeBob SquarePants naar Texas reizen. Daar proberen ze Bikini Bottom te redden van een kwaadaardig plan dat de stad en haar inwoners in gevaar brengt. Een spannende reis die fans zeker zal boeien.

Een onverwachte wending kwam toen de nieuwe SpongeBob-film voortijdig op Twitter werd gelekt door Derrick White, een Amerikaanse basketballer bij de Boston Celtics. Dit leidde tot veel opschudding bij Netflix. Hoewel de gelekte video snel werd verwijderd, circuleert deze nog steeds op internet. Het incident heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de opbouw van anticipatie voor de officiële release.

Officiële releasedatum op Netflix

De officiële releasedatum voor 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie' is vastgesteld op 2 augustus. Liefhebbers van SpongeBob kunnen zich nu al verheugen op de spannende nieuwe avonturen van Sandy Cheeks en SpongeBob SquarePants.

Afbeelding: 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie', TMDB

Meer artikelen