Nieuwe sterren voor tweede seizoen Netflix-hit 'The Night Agent'

RRoos Verhoeven 20 februari 2024 09:12

Het tweede seizoen van de Netflix-hitserie 'The Night Agent' voegt nieuwe castleden toe. Naast de vaste sterren Luciane Buchanan en Gabriel Basso, zullen Michael Malarkey, Keon Alexander, Navid Negahban en Rob Heaps zich bij de cast voegen.

Nieuwe castleden voor 'The Night Agent'

Na het indrukwekkende debuut van 'The Night Agent' is het nu tijd voor het tweede seizoen, en de cast voor de nieuwe afleveringen is bekend. Onder de toevoegingen vinden we Michael Malarkey, die we kennen van 'The Vampire Diaries', en Keon Alexander van 'The Expanse'. Deze acteurs zullen zich voegen bij de vaste cast van de serie, en we kunnen niet wachten om te zien welke nieuwe dynamiek ze zullen brengen.

Succes van 'The Night Agent'

'The Night Agent' heeft de harten van zowel critici als abonnees veroverd. De serie was de meest bekeken titel in de eerste helft van 2023, wat bewijst hoe succesvol de show is. Dit succes is waarschijnlijk te wijten aan de intrigerende plot en de sterke cast. Nu met de toevoeging van nieuwe gezichten, belooft het tweede seizoen nog interessanter te worden.

Plot van 'The Night Agent'

Het plot van 'The Night Agent' is gebaseerd op de roman van Matthew Quirk. De serie volgt de avonturen van Peter Sutherland, een FBI-agent die het Witte Huis in de gaten houdt voor het Night Agent-programma. In het tweede seizoen zullen we zien hoe Sutherland een fulltime Night Agent wordt. Ook zullen we meer te weten komen over zijn relatie met Rose Larkin, de cybersecurity-expert.

Release van 'The Night Agent' seizoen 2 op Netflix

Hoewel het tweede seizoen van 'The Night Agent' in productie is, is er nog geen officiële releasedatum bekend. We kunnen echter aannemen dat de nieuwe afleveringen later dit jaar op Netflix zullen verschijnen.

Meer artikelen