Nieuwe thriller van Tyler Perry met sterrencast komt naar Netflix

KKees van den Berg 6 juni 2024 16:05

Netflix kondigt een nieuwe film aan van Tyler Perry met Taraji P. Henson in de hoofdrol en zal daarnaast sterren bevatten als Sherri Shepherd, Teyana Taylor en Glynn Turman.

Nieuwe Tyler Perry-film op Netflix

Netflix heeft een mooie aankondiging gedaan: er komt een nieuwe film van de bekende filmmaker Tyler Perry. Hij gaat opnieuw samenwerken met actrice Taraji P. Henson, bekend van films als 'I Can Do Bad All By Myself', 'The Family That Preys' en 'Acrimony'. De titel van de aankomende thriller is 'Straw'.

Intrigerend plot voor 'Straw'

'Straw' draait om het personage van Henson, een alleenstaande moeder die in een schandaal van immense proporties wordt gegooid. Volgens de logline van de film 'staat een alleenstaande moeder voor een reeks ongelukkige gebeurtenissen die haar op een onverwacht pad brengen. Worstelend tegen omstandigheden buiten haar controle, raakt ze verstrikt in een situatie die ze nooit had geïmagineerd. Aangedreven door wanhoop, bevindt ze zich in het middelpunt van verdenking in een wereld die onverschillig lijkt te zijn voor haar bestaan.'

Naast 'Straw' werkt Perry momenteel ook aan de post-productie van een andere Netflix-film genaamd 'The Six Triple Eight' (zie hoofdafbeelding). Deze film heeft Kerry Washington, bekend van series als 'Scandal' en 'Little Fires Everywhere', in de hoofdrol.

Creatief partnerschap tussen Netflix en Perry

'Straw' is de nieuwste film die voortvloeit uit de creatieve samenwerking tussen Netflix en Perry. Naast films werkt Perry ook samen met Netflix aan televisieseries en films gebaseerd op geloof. Perry heeft ook overeenkomsten met andere grote spelers in de industrie, waaronder BET/BET+ en Amazon Studios.

Afbeelding: 'Six Triple Eight', TMDB

Meer artikelen