Nieuwe tienerdrama 'My Life with the Walter Boys' is bovenaan de Netflix top 10 te vinden

RRoos Verhoeven 19 december 2023 10:17

Het tienerdrama 'My Life with the Walter Boys' staat momenteel bovenaan de ranglijst van Netflix, soms afgewisseld door 'The Crown'. De serie die gebaseerd is op de roman van Ali Novak uit 2014 heeft echter gemengde recensies ontvangen van critici.

Nieuw tienerdrama domineert Netflix

Het tienerdrama 'My Life with the Walter Boys' heeft momenteel wereldwijd de toppositie bereikt op Netflix. De serie is een bewerking van de roman van Ali Novak uit 2014. Het verhaal volgt een tienermeisje dat na een tragisch auto-ongeluk waarbij haar familie overlijdt van New York City naar landelijk Colorado verhuist. Hier wordt ze onder de hoede genomen door de Walters, een familie die zeven zonen telt. Alle 10 afleveringen van de serie zijn op 7 december uitgebracht op de streamingdienst.

In de eerste week op Netflix trok My Life with the Walter Boys een indrukwekkende 7,5 miljoen kijkers. Toch valt dit aantal in het niet bij de uitgebreide en toegewijde fanbase van The Crown, die reikhalzend uitkijken naar de afloop van de serie en waarmee My Life with the Walter Boys dus stuivertje wisselt om de koppositie. Aangezien de recente afleveringen van The Crown de laatste zijn, is dit waarschijnlijk ook hun laatste kans om de top van de Netflix top 10 te halen. Over het lot van My Life with the Walter Boys en de mogelijkheid van een tweede seizoen is momenteel nog niets bekend.

Gemengde recensies voor populaire serie

Hoewel 'My Life with the Walter Boys' momenteel de populairste serie op Netflix is, hebben critici gemengde recensies gegeven. Dit toont maar weer eens aan dat populariteit niet altijd gelijk staat aan unanieme positiviteit vanuit critici.

Naast 'My Life with the Walter Boys' zijn er andere serie die momenteel trending zijn op verschillende streaming platforms. 'John Lennon: Murder Without A Trial' op Apple TV+, 'Hard Knocks: In Season with the Miami Dolphins' op Max, 'Archie' op BritBox en 'Moving' op Disney+ trekken de aandacht van het publiek.

Afbeelding: 'My Life with the Walter Boys', TMDB

Meer artikelen