Nieuwe topfilms en -series van week 47 op streamingdiensten

RRoos Verhoeven 26 november 2023 08:22

Ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe films en series op je favoriete streamingdiensten? Wij zetten de beste nieuwe titels van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video voor je op een rij.

Nieuwe releases op streamingdiensten

Met zoveel streamingdiensten kan het moeilijk zijn om bij te houden wat er nieuw is. Wij hebben voor jou de beste nieuwe films en series van week 47 op een rijtje gezet. Of je nu een abonnee bent van Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video of Videoland, er is voor ieder wat wils.

Nieuw op Netflix

'Leo', over een vermoeide hagedis van 74 jaar in een klaslokaal in Florida, en 'En helt vanlig familj', over een normaal gezin bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun 19-jarige dochter Stella, zijn de nieuwste aanwinsten van Netflix. Beide titels hebben een rating van 7.0.

Disney+'s nieuwe toevoegingen

Disney+ brengt ons 'A Haunting in Venice', waarin Hercule Poirot in een sinistere wereld belandt na een moord tijdens een séance, en het vierde seizoen van 'Babylon Berlin', waarin detective Gereon Rath een pornoclub onderzoekt die door de Russische maffia wordt beheerd.

Nieuwe afleveringen op HBO Max

Op HBO Max kun je nu genieten van het tweede seizoen van 'The Gilded Age', over een jonge weesdochter in het New York van de Gouden Eeuw, en 'Julia', een serie die het leven van Julia Child en de opkomst van publieke televisie in de VS verkent.

Prime Video's meest recente films

Prime Video biedt 'Ambulance', over een veteraan die geld nodig heeft voor de ziekenhuiskosten van zijn vrouw, en 'John Wick: Chapter 4', waarin John Wick het opneemt tegen zijn dodelijkste tegenstanders tot nu toe.

Nieuw op Videoland

Videoland presenteert het vijfde seizoen van 'Fargo', een anthologieserie geïnspireerd door de gelijknamige film, en 'Rogue Heroes', een serie die het verhaal vertelt van het ontstaan van de bekende Special Forces-afdeling.

Meer artikelen