Nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine' onthult nieuw personage

DDavid Meijer 9 juni 2024 18:12

Op Best Friends Day heeft Ryan Reynolds een nieuwe trailer voor 'Deadpool & Wolverine' gelanceerd, waarin mogelijk een nieuw personage wordt geïntroduceerd. Fans speculeren dat Lady Deadpool, over wie al langer geruchten circuleren, te zien zou zijn in de trailer.

Nieuwe trailer hint naar Lady Deadpool

Afgelopen zaterdag, op Best Friends Day, trakteerde acteur Ryan Reynolds fans op een verse trailer van de aankomende film 'Deadpool & Wolverine'. Hoewel de trailer grotendeels bestond uit scènes die we al eerder hebben gezien, was er ook nieuwe beeldmateriaal. Fans hebben een nieuwe verschijning opgemerkt, en het lijkt erop dat het niemand minder is dan Lady Deadpool. Er waren al geruime tijd speculaties dat dit personage in de film zou verschijnen.

https://x.com/VancityReynolds/status/1799426772875764094

Eerste glimp van Lady Deadpool en Juggernaut?

In de nieuwste trailer lijken fans de eerste glimp van twee geliefde personages te hebben opgevangen: Lady Deadpool en Juggernaut. Marvel-enthousiastelingen deelden op social mediaplatform X screenshots van wat volgens hen een kort moment van Juggernaut is en de benen van Lady Deadpool, of 'Ladypool'. Ladypool is de vrouwelijke versie van Deadpool uit een parallelle realiteit, Earth-3010, waar haar naam Wanda Wilson is.

Wie vertolkt Lady Deadpool?

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van Ryan Reynolds of Marvel Studios, heeft Rob Liefield, medebedenker van Deadpool, in feite bevestigd dat Lady Deadpool in de film zal verschijnen. Dit deed hij via een bericht op social media. Er circuleren al geruime tijd geruchten over wie dit personage zal gaan spelen. De namen die het vaakst worden genoemd zijn Blake Lively, de vrouw van Ryan Reynolds, en popster Taylor Swift.

De film 'Deadpool & Wolverine' staat onder de regie van Shawn Levy, bekend van de populaire Netflix serie 'Stranger Things'. Een van de slechteriken in de film is Cassandra Nova, in de Marvel-stripboeken de kwaadaardige tweelingzus van Charles Xavier, gespeeld door Emma Corrin. Ze gebruikt haar krachten om genocide te plegen op mutanten met haar dodelijke Sentinel-robots. Nederlanders kunnen vanaf 24 juli naar de bioscoop om de film te zien.

Afbeelding: 'Deadpool & Wolverine', TMDB

Meer artikelen