Nieuwe trailer 'Dune: Part 2' belooft meer oorlog en intriges

RRoos Verhoeven 13 december 2023 09:46

Met de release van de nieuwe trailer voor 'Dune: Part 2' krijgen we een voorproefje van wat ons te wachten staat. De trailer zit vol oorlog en politieke intriges. De film belooft een episch vervolg te worden op Denis Villeneuve's 'Dune' uit 2021.

Nieuwe trailer 'Dune: Part Two'

Door vertragingen zoals de SAG-AFTRA-staking en de voortdurende pandemie leek het erop dat 'Dune: Part Two' in de woestijn achter bleef liggen. Met de release van de nieuwe trailer is het echter duidelijk dat we niet langer in het ongewisse worden gelaten. De trailer belooft dat het lot van Paul Atreides snel nadert. Het lijkt erop dat we ons kunnen voorbereiden op politieke intriges en een allesomvattende oorlog.

Spanning en intrige

De trailer voor 'Dune: Part Two' onthult een spannende toekomst voor de personages. De woestijnwereld van Arrakis en zijn inwoners, de Fremen, hebben al veel doorstaan, maar het lijkt erop dat wat in het verschiet ligt nog veel uitdagender zal zijn. Met Paul Atreides aan de vooravond van zijn 'bestemming' en talloze politieke intriges en oorlogen op de horizon, belooft de trailer een spannend vervolg op het vorige avontuur.

Het vervolg op 'Dune' is gebaseerd op het originele boek van Frank Herbert uit 1965 en brengt een indrukwekkende cast samen. Onder de sterren vinden we Timothée Chalamet die de rol van Paul speelt, Zendaya als Chani en Rebecca Ferguson als Lady Jessica. Ze worden vergezeld door nieuwkomers als Florence Pugh als Prinses Irulan Corrino en Léa Seydoux als Lady Margot. Met zo'n sterrencast belooft 'Dune: Part Two' wederom een episch sci-fi avontuur te worden. 'Dune: Part Two' gaat in Nederland in première op 29 februari.

Afbeelding: 'Dune: Part Two', TMDB

Meer artikelen