Nieuwe trailer onthuld 'Star Wars: The Bad Batch' seizoen 3

RRoos Verhoeven 23 januari 2024 16:56

De langverwachte trailer van 'Star Wars: The Bad Batch' seizoen 3 is gelanceerd. Het geeft een kijkje naar wat ons te wachten staat voor onze favoriete elite kloon squad, met nieuwe personages, verrassende verschijningen en een releasedatum.

Eerste blik op nieuws seizoen 'The Bad Batch'

De nieuwste trailer van 'Star Wars: The Bad Batch' seizoen 3 is hier en we kunnen niet wachten om te zien wat er in petto is voor onze favoriete elite kloon squad. We krijgen niet alleen een glimp van de laatste missie van de Bad Batch, maar we zien ook nieuwe wezens en bekende gezichten. Het is een voorproefje van wat we kunnen verwachten van deze zeer geanticipeerde serie.

Nieuwe en vertrouwde gezichten in seizoen 3

Naast de Bad Batchers, die nu verspreid zijn na de gebeurtenissen van seizoen 2, bevat de trailer enkele nieuwe personages en bekende gezichten. Fans zullen blij zijn om Wanda Sykes' Phee te zien, en het eindigt met de schokkende verschijning van fan favoriete Sith-leerling-turned-free-agent Asajj Ventress. Het belooft veel actie en drama voor het komende seizoen.

Het derde en laatste seizoen van 'The Bad Batch' start op Disney+ met een première van drie afleveringen op woensdag 21 februari. Daarna volgen elke week nieuwe afleveringen. Het belooft een spannend seizoen te worden, dus zorg ervoor dat je niets mist en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Afbeelding: 'Star Wars: The Bad Batch', TMDB

Meer artikelen