Nieuwe trailer uitgebracht voor oorlogsfilm 'White Bird', vervolg op 'Wonder'

KKees van den Berg 21 december 2023 10:40

De Amerikaanse jeugdliteratuurschrijfster R.J. Palacio die bekend is van haar verfilmde boek Wonder, brengt ons nu 'White Bird'. Met een sterrencast en een veelbelovende regisseur wordt er reikhalzend uitgekeken naar deze fantasierijke oorlogsfilm. De nieuwe trailer is nu te zien.

Van Wonder naar White Bird

De Amerikaanse jeugdliteratuurschrijfster R.J. Palacio is geen vreemdeling in de filmwereld. Haar boek 'Wonder' werd eerder met groot succes verfilmd, wat de weg vrijmaakte voor haar volgende project, 'White Bird'. Dit werd al enige tijd geleden aangekondigd en fans kijken vol verwachting uit naar deze nieuwe film.

Sterrencast en regisseur voor White Bird

Bij een geweldig verhaal horen geweldige acteurs. White Bird heeft deze zeker met namen zoals Helen Mirren, bekend van 'The Queen' en Gillian Anderson van 'Sex Education'. Maar ook regisseur Marc Forster is een zwaargewicht in de filmwereld, bekend van zijn werk aan 'World War Z' en 'A Man Called Otto'.

White Bird wordt beschreven als een spin-off, vervolg en 'companion piece' van Wonder. Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in Wonder met Julian die Beecher Prep verlaat. In zijn nieuwe avontuur hoort hij van zijn grootmoeder uit Parijs verhalen over haar jeugd als Joods meisje en hoe zij moest overleven in het bezette Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een eerder uitgebrachte trailer met Nederlandse ondertiteling vind je hieronder:

Meer artikelen