Nieuwe versie van HBO Max: dit is wat je moet weten

DDavid Meijer 10 juni 2024 14:01

HBO Max presenteert deze week een nieuwe versie van de streamingdienst, inclusief een nieuwe naam, content van Discovery+, een sport add-on, en verschillende nieuwe abonnementsvormen. Hier is alles wat je moet weten.

Naamsverandering en nieuwe content bij HBO Max

HBO Max ondergaat in veel landen een naamsverandering naar 'Max'. In Nederland blijft de naam echter gelijk, maar stelt de service wel een aantal aanzienlijke updates voor. De grootste veranderingen zijn de toevoeging van alle content van Discovery+ en een nieuwe sport add-on. Het belooft een spannende week te worden voor fans van de streamingdienst.

HBO Max kondigt ook aan dat er reclame zal verschijnen in hun dienst. Dit zal in verschillende vormen voorkomen, waaronder pre-ads (reclame aan het begin van een film of serie) en mid-ads (reclame tijdens de content). Maar maak je geen zorgen, HBO Max heeft beloofd de hoeveelheid reclame per uur te beperken om te voorkomen dat je wordt overspoeld met eindeloze advertenties.

Nieuwe abonnementsvormen bij HBO Max

Samen met de nieuwe functies introduceert HBO Max ook een aantal nieuwe abonnementsvormen. Zij introduceren een goedkoper abonnement dat reclame bevat, maar je kunt ook nog kiezen voor duurdere abonnementen zonder reclame en met extra mogelijkheden. Het is een belangrijke verandering die een grote impact kan hebben op de keuze van de gebruiker voor de dienst.

  • Basis-abonnement met reclame: €5,99 per maand
  • Standaard-abonnement: €9,99 per maand
  • Premium-abonnement: €13,99 per maand
  • Sport add-on: €5,00 per maand

Lancering van de nieuwe HBO Max-app

De nieuwe versie van HBO Max wordt deze dinsdag in Nederland gelanceerd. In sommige gevallen wordt je huidige app automatisch geüpdatet naar de nieuwe HBO Max-app. Als dat niet gebeurt, krijg je een melding met de vraag om de nieuwe app te downloaden. Het is een belangrijk onderdeel van de update en iets waar gebruikers zich op moeten voorbereiden.

Meer artikelen