Nieuwste film van Daniel Craig gaat 3 uur duren

KKees van den Berg 21 mei 2024 18:12

Daniel Craig, vor velen vooral bekend als James Bond, zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe film 'Queer', geregisseerd door Luca Guadagnino. De film zal naar verwachting maar liefst drie uur duren en wordt getipt als een grote kanshebber voor acteerprijzen.

Succesvolle 'Challengers' van Guadagnino

Luca Guadagnino, een bekende naam in de filmwereld, krijgt veel lof voor zijn recente regiewerk voor de film 'Challengers'. De film is niet alleen een kritisch succes, maar heeft ook een indrukwekkende financiële prestatie geleverd door maar liefst 79 miljoen dollar op te halen wereldwijd. De film heeft dus een goede kans om de 100 miljoen dollar grens te halen.

Craig in gewaagde rol in 'Queer'

Daniel Craig heeft een gewaagde nieuwe rol aangenomen in Luca Guadagnino's aankomende film 'Queer'. Volgens World of Reel zal de film maar liefst drie uur duren. Het is een opmerkelijke keuze, die zowel de acteur als de regisseur in een nieuw licht zal zetten.

Het lijkt erop dat 'Queer' zijn eerste vertoning zal krijgen op het prestigieuze Venetië Filmfestival. Dit is geen verrassing gezien Guadagnino's vorige film 'Challengers' ook daar werd vertoond, al werd deze op het laatste moment uit de programmering gehaald. Craig wordt al getipt als een serieuze kanshebber voor verschillende acteerprijzen.

In 'Queer' neemt Craig de rol van Lee op zich, een zelfbewuste maar onzekere man die een turbulent leven leidt in het Mexico Stad van de jaren '40, gefinancierd door zijn veteranenuitkering. Dit belooft een fascinerende kijk te geven op een moment in de geschiedenis, door de ogen van een complex personage.

Afbeelding: 'Glass Onion: A Knives Out Mystery', TMDB

Meer artikelen