Nostalgie op Netflix: klassieker Pretty Woman is terug

DDavid Meijer 25 december 2023 18:14

De bekende romcom 'Pretty Woman' met Richard Gere en Julia Roberts in de hoofdrollen is opnieuw toegevoegd aan Netflix. De terugkeer van deze klassieker uit de jaren 90 zorgt voor een nostalgisch gevoel bij de kijkers. 'Pretty Woman' heeft al jarenlang een grote schare aan fans. Het nieuws dat de film weer te zien is heeft dan ook voor veel enthousiasme gezorgd onder de abonnees van de streamingdienst.

Het plot van 'Pretty Woman'

Het verhaal van de film draait om de rijke zakenman Edward Lewis (Richard Gere), die zijn geld verdient met het overnemen en verkopen van bedrijven. Tijdens een zakenreis naar Los Angeles huurt hij een prostituee in (Julia Roberts). Hij raakt gecharmeerd van haar en biedt haar geld aan om een week bij hem te blijven.

'Pretty Woman' werd in 1991 genomineerd voor een Oscar vanwege het sterke acteerwerk van Julia Roberts. De film is geregisseerd door Garry Marshall, die onder andere ook The Princess Diaries en Runaway Bride heeft geregisseerd. In die laatste film speelden Gere en Roberts opnieuw samen.

Afbeelding: 'Pretty Woman', TMDB

Meer artikelen