'Now You See Me 3' eindelijk met releasedatum

KKees van den Berg 4 juli 2024 13:12

Het derde deel van de sensationele trilogie 'Now You See Me' heeft eindelijk een releasedatum. De film, die wereldwijd honderden miljoenen opleverde, wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en belooft veel van de originele bezetting terug te brengen, inclusief nieuwkomers.

'Now You See Me 3' krijgt releasedatum

Fans van de 'Now You See Me'-reeks kunnen eindelijk de datum in hun agenda zetten: het derde deel van de serie heeft nu een officiële releasedatum. Na het succes van de vorige twee films, die wereldwijd maar liefst 687 miljoen dollar opleverden, staat 'Now You See Me 3' gepland voor 14 november 2025 in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland verwachten we de film een dag eerder, op 13 november.

Ruben Fleischer regisseert 'Now You See Me 3'

De regisseur van het derde deel is Ruben Fleischer, bekend van box office hits zoals 'Venom' en 'Zombieland'. Fleischer neemt de teugels over voor 'Now You See Me 3', waarbij fans wel nog wat geduld moeten hebben. De film komt namelijk niet dit najaar uit, maar pas het najaar van het volgende jaar.

Onder de bevestigde castleden voor 'Now You See Me 3' vinden we zowel bekende als nieuwe gezichten. Oude bekenden zoals Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco en Morgan Freeman zullen terugkeren, terwijl Isla Fisher ook van de partij is na haar afwezigheid in de tweede film vanwege haar zwangerschap. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn onder andere Justice Smith, Dominic Sessa, Ariana Greenblatt en Rosamund Pike van 'Gone Girl'.

Afbeelding: 'Now You See Me 2', TMDB

Meer artikelen