Onbekend romantisch drama 'See You on Venus' verovert Netflix

KKees van den Berg 20 november 2023 16:29

De relatief onbekende romantische dramafilm 'See You on Venus' uit 2023 wint aan populariteit op Netflix en bereikt de vijfde plek in de Netflix Top 10. De film is het regiedebuut van Joaquín Llamas en wordt omschreven als 'sentimenteel' en 'geestig'.

Onbekende film verovert Netflix

'See You on Venus', een film die slechts enkelen zullen herkennen, verovert Netflix met storm. Ondanks dat de film relatief onbekend is, heeft hij al de vijfde plaats bereikt in de Netflix Top 10. Dit romantische drama, geregisseerd door nieuwkomer Joaquín Llamas, heeft kijkers weten te boeien met zijn unieke mix van sentiment en humor.

De film is het regiedebuut van Joaquín Llamas en wordt door Netflix beschreven met woorden als 'sentimenteel' en 'geestig'. De combinatie van deze twee elementen heeft bijgedragen aan de populariteit van de film. Met acteurs als Virginia Gardner, Alex Aiono en Rob Estes bevat 'See You on Venus' een cast die zowel drama als humor aankan.

Bekijk hier de trailer:

Publiek reageert positief op 'See You on Venus'

De reacties op 'See You on Venus' zijn vrij positief, met een publieksscore van 82 procent op Rotten Tomatoes en een 5,9/10 op de IMDb. Hoewel de film op MovieMeter een vrij lage score van 2,33/5 krijgt, is de algemene consensus dat de film kijkbaar is en het publiek weet te vermaken. Eén recensent op MovieMeter beschrijft het als 'middelmatig in zijn genre, maar nog steeds makkelijk uit te kijken'.

De hartverwarmende plot van 'See You on Venus'

Het intrigerende verhaal van 'See You on Venus' volgt de tieners Mia en Kyle. Ze reizen naar Spanje om Mia's biologische moeder te vinden en in dit avontuur vinden ze meer dan ze hadden verwacht: ze worden verliefd op elkaar. Dit hartverwarmende plot draagt bij aan de charme van de film en is een van de redenen waarom het zo populair is onder Netflix-kijkers.

Afbeelding: 'See You on Venus', TMDb

Meer artikelen