'One Day': De romantische miniserie die je hart zal stelen op Netflix

KKees van den Berg 5 februari 2024 12:02

Bereid je voor op de nieuwe romantische miniserie 'One Day' op Netflix. Een aangrijpend verhaal over ontmoetingen, groei, liefde en verdriet dat je niet wilt missen. Lees hier alles wat je moet weten over deze fascinerende serie.

Nieuw op Netflix: 'One Day'

De gloednieuwe serie 'One Day' komt volgende week naar Netflix. Dit romantische drama vertelt het verhaal van Emma en Dexter, die elkaar bij toeval ontmoeten op een speciale dag. Deze ontmoeting markeert het begin van een reeks gebeurtenissen die hun leven op zijn kop zet. De serie belooft hartverwarmend te zijn en zal je zeker weten te raken.

Het verhaal achter 'One Day'

Emma Morley en Dexter Mayhew, de hoofdpersonages van de serie, ontmoeten elkaar op de avond van hun afstuderen, op 15 juli 1988. Hun leven wordt vanaf dat moment weerspiegeld in elke aflevering, waarin we zien hoe ze elk jaar op dezelfde datum ouder worden. We volgen hen terwijl ze groeien en veranderen, lief en leed delen, samen zijn en uit elkaar gaan. Het belooft een emotionele rit te worden, vol met vreugde en liefdesverdriet.

'One Day' is niet zomaar een serie, maar een verfilming van de bestseller van David Nicholls. Het is bovendien een miniserie, wat inhoudt dat er geen tweede seizoen zal volgen. Dit betekent dat het verhaal in één seizoen volledig zal worden verteld, wat een intense en complete kijkervaring belooft.

De rol van Emma wordt vertolkt door Ambika Mod, bekend van 'I Hate Suzie', en Dexter wordt gespeeld door Leo Woodall, bekend van 'The White Lotus'. De regie van de serie is in handen van Nicole Taylor, die ook heeft gewerkt aan 'Heart of Stone' en de scripts van 'Wild Rose' en 'The Nest' heeft geschreven. Met zulke talenten aan boord, belooft 'One Day' een serie van hoge kwaliteit te worden.

Releasedatum van 'One Day' op Netflix

De releasedatum van 'One Day' op Netflix is donderdag 8 februari. Markeer deze datum in je agenda en bereid je voor op een emotionele rollercoaster. Met het intrigerende verhaal en fantastische cast is 'One Day' een serie die je absoluut niet wilt missen.

Meer artikelen