Ontdek de raadsels van Bodkin: Een nieuwe Netflix-serie over mysterieuze vermissingen in Ierland

KKees van den Berg 9 mei 2024 11:17

Netflix is weer een spannende serie rijker. 'Bodkin', een serie over een mysterieuze verdwijning in een klein Iers stadje, is nu te bekijken. Een groep podcasters ontrafelt de duistere geheimen van het stadje, wat leidt tot meer vragen dan antwoorden.

Podcasters ontrafelen mysterie in Bodkin

Bodkin, de gloednieuwe Netflix-serie, maakt gebruik van het unieke concept van podcasters die zelf een onderzoek starten. Deze podcasters, gevestigd in een klein Iers stadje, richten hun pijlen op de mysterieuze verdwijning van drie vreemdelingen. Ze ontdekken echter al snel dat hun onderzoek hen leidt naar duistere geheimen die veel groter en vreemder zijn dan ze ooit hadden kunnen voorstellen.

De verhalen van Bodkin komen tot leven dankzij het talent van Jez Scharf, die het script voor de serie heeft geschreven. De regie van de meeste afleveringen is in handen van Bronwen Hughes, bekend van haar werk aan series als 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul'. Met zo'n ervaren team achter de schermen, is het geen wonder dat de serie vol zit met spanning en mysterie.

Sterrencast in mysterieuze serie Bodkin

De cast van Bodkin is net zo indrukwekkend als het productieteam. Will Forte, bekend van 'MacGruber', neemt een van de hoofdrollen op zich. Hij wordt vergezeld door Seán Óg Cairns, bekend van 'Find Me in Paris', en David Pearse, die schitterde in 'The Banshees of Inisherin'. De acteurs brengen hun personages tot leven en voegen een extra laag van mysterie en intrige toe aan de serie.

Meer artikelen