Onthulling van trailer van horrorfilm 'The Seeding'

DDavid Meijer 16 januari 2024 13:25

Muziekvideoregisseur Barnaby Clay debuteert als speelfilmregisseur met de woestijnfolk-horrorfilm 'The Seeding'. De spannende nieuwe trailer en poster van de film zijn onlangs onthuld.

Barnaby Clay's regiedebuut in speelfilms

Barnaby Clay, bekend om zijn vakkundige regie in de muziekvideo-industrie, zet zijn eerste stappen in de speelfilmwereld met de aankomende woestijnfolk-horrorfilm 'The Seeding'. Fans en filmliefhebbers hebben een eerste glimp gekregen van het aankomende meesterwerk met de onthulling van een spannende nieuwe trailer en een intrigerende poster.

Het angstaanjagende plot van 'The Seeding'

Het verhaal van 'The Seeding' is net zo meeslepend als uniek. Het draait om een wandelaar die zich verliest in de verlatenheid van de woestijn. Daar wordt hij geconfronteerd met een bende wilde kinderen, verstoten en gedreven door hun eigen tragische en spookachtige geschiedenis. Ze slepen hem mee in een meedogenloze overlevingsstrijd, die culmineert in een huiveringwekkende climax.

In 'The Seeding' zien we enkele bekende gezichten. Scott Haze, die we kennen uit films als 'Jurassic World Dominion' en 'Venom', en Kate Lyn Sheil, bekend van 'She Dies Tomorrow' en 'You’re Next', nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Regisseur Barnaby Clay is geen onbekende in de muziekindustrie, met een indrukwekkend CV aan muziekvideo's voor grote bands als Jon Spencer Blues Explosion, Gnarls Barkley, en The Yeah, Yeah, Yeahs.

Naast zijn werk in de muziekvideo-industrie heeft Clay ook een documentaire geregisseerd, 'Shot! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock'. Deze film duikt diep in het leven en de geest van Mick Rock, de buitengewone fotograaf die iconische beelden vastlegde van de jaren zeventig en de opkomst van talloze legendarische rocksterren.

'The Seeding' binnenkort beschikbaar op digitale platforms

Voor hen die ongeduldig wachten op de release van 'The Seeding', het wachten zal niet lang meer duren. De film zal vanaf 12 februari 2024 beschikbaar zijn op alle vooraanstaande digitale platforms.

Afbeelding: 'The Seeding', TMDB

Meer artikelen