Ontroerend moment tussen Tom Hiddleston en Josh Brolin tijdens 'Avengers: Infinity War'

DDavid Meijer 27 mei 2024 12:25

Tom Hiddleston heeft een bijzonder en emotioneel moment gedeeld tussen hem en Josh Brolin, voorafgaand aan de filmopnames van een intense scène in Avengers: Infinity War. Deze interactie werpt nieuw licht op de onverwachte dood van Loki in de film.

Ontroerende interactie tussen Hiddleston en Brolin

Tijdens een recent interview met Variety, sprak Tom Hiddleston over zijn carrière en de tijd die hij doorbracht als de god Loki. Hij sprak ook over Loki's dood in Infinity War en onthulde een ontroerende interactie die hij had met Josh Brolin: 'Het was een grote dag. Ik checkte in bij mijn hotel en binnen een uur of twee liep ik Josh Brolin tegen het lijf, die niet vriendelijker had kunnen zijn. Hij sloot me in zijn armen en zei: 'Het spijt me zo. Het spijt me echt. Dit moment toont aan hoeveel beide acteurs om elkaar en de film geven.

Laatste momenten van Hiddleston op de set

In datzelfde interview met Variety, herinnerde Hiddleston zich zijn laatste momenten op de set nadat Loki was gedood door Thanos: 'Er was een groot applaus en iedereen zei ‘gefeliciteerd’ en ‘goed gedaan’ en ‘bedankt, kom ons altijd bezoeken, je zult altijd deel uitmaken van de familie'. Maar je weet maar nooit... zeg nooit nooit.' Dit herinnert ons eraan dat de dood van een personage in een filmserie niet altijd het einde betekent voor de acteur, aangezien Loki nu zijn eigen show heeft.

Josh Brolin had ook moeite met het filmen van de scène waarin Thanos Loki vermoordt. In 2018 vertelde hij aan USA Today: 'Hij was zo lang bij dat personage. En hij wordt zo geprezen voor het doen ervan. Tom was zo kwetsbaar op dat moment. Dus hem wurgen was niet het leukste dat ik ooit heb gedaan.' Maar zoals we weten, is alles goed gekomen. Loki kwam terug en kreeg zijn eigen show, die zo goed is dat het wordt beschouwd als een van Marvel's beste series.

Afbeelding: 'Avengers: Infinity War', TMDB

Meer artikelen