Ontvoeringsplot neemt angstaanjagende wending in trailer 'horrorfilm 'Abigail'

KKees van den Berg 13 januari 2024 15:30

De horrorfilm 'Abigail' van Universal, waarin de overleden Angus Cloud te zien is, biedt een verrassende twist: het ontvoerde meisje blijkt niet zomaar een onschuldige prooi. De film verschijnt op 18 april 2024 in de Nederlandse bioscopen.

Horrorfilm 'Abigail' heeft postume rol Angus Cloud

Universal heeft de langverwachte trailer van de horrorfilm 'Abigail' gelanceerd, die een angstaanjagend beeld schept van een ontvoering die een onverwachte wending neemt. Hoogtepunt van de cast is de late Angus Cloud, die een postume rol vertolkt. Angus, bekend van zijn rol in Euphoria, leeft voort in deze film, ondanks zijn overlijden vorig jaar.

Onschuldig meisje wordt nachtmerrie voor ontvoerders

In een verrassende twist in het plot blijkt de ontvoerde balerina Abigail niet het makke lammetje te zijn dat haar ontvoerders verwachten. De jonge danseres is niet zo onschuldig als ze lijkt en wordt opeens een groot probleem voor haar kidnappers. Deze onverwachte ontwikkeling zet een spannende toon voor de rest van de film.

Het regieduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, bekend van hun reputatie in het horrorgenre, hebben hun vaardigheden toegepast op 'Abigail'. Melissa Barrera, die eerder van Scream werd ontslagen vanwege haar opmerkingen over het Israël-Gaza-conflict, heeft een prominente rol in de film. Dit voegt een extra laag van interesse toe voor filmliefhebbers.

Angus Cloud in 'Freaky Tales'

Naast 'Abigail' heeft Angus Cloud nog een andere film waar hij in te zien is: 'Freaky Tales'. Deze film wordt later deze maand vertoond op het prestigieuze Amerikaanse Sundance Film Festival. Fans van Cloud hebben dus een dubbele kans om hun favoriete acteur postuum aan het werk te zien.

Meer artikelen