Onverwacht succes op Netflix van nieuwe feelgood-serie 'Geek Girl'

DDavid Meijer 11 juni 2024 18:14

De nieuwe serie 'Geek Girl' op Netflix blijkt een onverwachte hit in Nederland. Ondanks dat er vooraf weinig bekend was over deze serie, wordt de serie massaal bekeken en geliefd door de abonnees.

Onverwacht succes voor Netflix's 'Geek Girl'

In een verrassende wending lijkt Netflix een nieuwe hitserie in handen te hebben: 'Geek Girl (2024)'. Deze feelgood-serie wordt in Nederland massaal bekeken en is enorm populair bij de abonnees. Dit is opmerkelijk, gezien er voorafgaand aan de release weinig informatie over de serie beschikbaar was. Kijkers zijn laaiend enthousiast: binnen 24 uur hebben velen al meerdere afleveringen bekeken en de reacties zijn lovend.

https://x.com/il_pavoneee/status/1798380066327728346

https://x.com/ace_antipolo/status/1800117644315754913

In 'Geek Girl' volgen we het leven van de ongemakkelijke en neurodivergente tiener Harriet Manners. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze wordt uitgekozen om model te worden. Ze komt terecht in de wereld van de mode, met strakke agenten, aparte ontwerpers en onmogelijk hoge hakken. En als klap op de vuurpijl, een schattig supermodel met een geweldige glimlach. Harriet heeft geen idee wat haar te wachten staat. Deze plotlijn draagt bij aan de charme van de serie en houdt de kijkers gegarandeerd aan het scherm gekluisterd.

Afbeelding: 'Geek Girl', TMDB

Meer artikelen