Onwerkelijke nieuwe documentaire 'Lover, Stalker, Killer' verovert Netflix: 'Echt gestoord'

DDavid Meijer 12 februari 2024 18:06

Netflix slaat weer toe met een nieuwe bizarre true crime-documentaire, Lover, Stalker, Killer. Deze intrigerende documentaire over een man wiens zoektocht naar liefde omslaat in een nachtmerrie, staat direct bovenaan de Netflix hitlijst.

Snel succes en geschokte reacties

De documentaire Lover, Stalker, Killer heeft binnen een mum van tijd de top van de Netflix hitlijst bereikt. Het is duidelijk dat deze bizarre true crime-documentaire de kijkers niet onberoerd laat. De reacties op X/Twitter getuigen van shock en ongeloof na het bekijken van deze waanzinnige productie.

https://twitter.com/nikkibaabyxox/status/1756918270483976560

https://twitter.com/MarientjeL/status/1756026923400974651

https://twitter.com/SanSan24XxX/status/1756060387311526105

Dave's zoektocht naar liefde

De documentaire vertelt het verhaal van Dave, een automonteur die in 2012, na een lange relatie, besloot zijn liefdesleven weer op te pakken. Dit deed hij door een online profiel aan te maken, waar hij in contact kwam met Liz. Cari verscheen in zijn leven toen hij haar auto repareerde.

Dave, net hersteld van een langdurige relatie, was klaar om zich opnieuw in het datingcircuit te storten. Zoals veel mensen tegenwoordig doen, maakte hij een online profiel aan. Liz en Cari, beiden alleenstaande moeders, trokken zijn aandacht en hielpen hem uit zijn schulp te komen.

Een driehoeksverhouding met gevolgen

In een onvoorspelbare wending ontstond er een driehoeksverhouding tussen Dave, Liz en Cari. Dit leidde tot een gevaarlijke situatie, niet alleen voor Dave, maar voor iedereen om hem heen. Een wending die de kijker op het puntje van zijn stoel houdt.

Afbeelding: 'Lover, Stalker, Killer', TMDB

Meer artikelen