Opvolger van 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'? Fans en Chris Pine geloven erin

KKees van den Berg 22 november 2023 15:10

Chris Pine, de ster uit de film 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' en zijn fans zijn positief gestemd over de mogelijkheid van een vervolg. De film heeft ondanks gemengde reacties van het publiek, positieve feedback ontvangen van de acteurs en fans.

Chris Pine en fans enthousiast over mogelijke sequel

Chris Pine heeft onlangs in een interview aangegeven dat hij een vervolg van de film wel ziet zitten. En hij is niet de enige: vele medespelers en fans delen zijn positieve houding. Een mogelijke opvolger is dus niet geheel uitgesloten, alhoewel er nog geen officiële bevestiging is.

Fans positief ondanks gemengde recensies

Hoewel de film gemengde recensies ontving, was de algemene feedback van de fans overwegend positief. Veel fans prezen de film om zijn leuke personages, spannende avonturen en humor. Er was ook veel waardering voor de manier waarop de film het Dungeons & Dragons universum tot leven bracht. Dit heeft bijgedragen aan het groeiende verlangen naar een vervolg op de film.

Bekijk hier de trailer:

Vervolg met lager budget voorgesteld door fans

Sommige fans suggereerden dat een mogelijke opvolger beter af zou zijn met een lager budget. Hoewel de film indruk maakte met zijn spectaculaire visual effects, vonden sommigen dat de kosten van $150 miljoen er te hoog voor waren. In plaats daarvan stellen zij voor om te focussen op het verbeteren van het verhaal en de personages.

Een andere interessante suggestie die door de fans werd gedaan, is dat het vervolg zou kunnen inspelen op de huidige hype rond de game Baldurs Gate 3. Er wordt geopperd dat het vervolg zich zou kunnen afspelen in de wereld van deze populaire game, wat een interessante kruising tussen twee fandoms zou kunnen opleveren.

Afbeelding: 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves', TMDb

Meer artikelen