Oscarwinnend drama 'Call Me by Your Name' scoort goed op Netflix

RRoos Verhoeven 4 februari 2024 17:03

Het prijswinnende drama 'Call Me by Your Name', met Timothée Chalamet in de hoofdrol, is vanaf nu te zien op Netflix. De film won in 2018 een Oscar voor beste scriptbewerking en is nu razend populair op Netflix.

Het verhaal van Elio en Oliver

Het verhaal van 'Call Me by Your Name' volgt de 17-jarige Elio Perlman die met zijn familie in een 17e-eeuwse villa in Lombardije, Italië woont. Oliver, een aantrekkelijke doctoraatsstudent en stagiair van Elio's vader, voegt zich bij hen. Geleidelijk ontwikkelen Elio en Oliver een intense relatie die hun leven onherroepelijk zal veranderen, terwijl ze de schoonheid van ontluikend verlangen ontdekken in de prachtige Italiaanse zon.

Oscar winst en controverse rondom de hoofdrolspelers

'Call Me by Your Name' won in 2018 een Oscar voor beste scriptbewerking. Hoewel Chalamet ook voor een Oscar werd genomineerd, won hij deze niet. Naast Chalamet, bekend van 'Dune', speelt ook Armie Hammer een hoofdrol in de film. Recent kwam Hammer echter in opspraak door beschuldigingen van ongepaste berichten en aantijgingen van verkrachting.

Je kunt 'Call Me by Your Name' nu bekijken op Netflix. Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe films en series op Netflix, bezoek dan onze pagina 'Nieuw op Netflix'. Daar vind je een compleet overzicht van alle nieuwe toevoegingen aan de streamingdienst.

Afbeelding: 'Call Me by Your Name', TMDB

Meer artikelen