'Outlander' seizoen 7: de releasedatum is bekend!

RRoos Verhoeven 29 mei 2024 19:02

Goed nieuws voor de fans van Outlander! Netflix heeft de officiële releasedatum voor seizoen 7 aangekondigd. De nieuwe afleveringen zijn vanaf volgende maand te bekijken. De Amerikaanse Revolutie speelt een grote rol en bovendien is er een spin-off in de maak.

Releasedatum 'Outlander' seizoen 7 bekend

Lange tijd bleef de releasedatum van het zevende seizoen van 'Outlander' onzeker. Fans werden in spanning gehouden met hints van Netflix over de komst van het nieuwe seizoen. Maar nu is het officieel: de streamingdienst heeft bevestigd dat de nieuwe afleveringen van de populaire serie vanaf volgende maand te zien zullen zijn. Bereid je voor op een nieuwe reeks avonturen in het hart van de Amerikaanse Revolutie.

Amerikaanse Revolutie centraal in seizoen 7

In het zevende seizoen van 'Outlander' draait alles om de Amerikaanse Revolutie. De chaos die hoort bij een opkomende natie betekent dat het land dat de hoofdpersonages ooit thuis noemden, verandert. Jamie, Claire, Brianna en Roger en hun geliefden moeten zich aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Jamie, die deel wil nemen aan de strijd, vreest echter wat hij daarbij kan verliezen. Spanning en dramatiek zijn dus verzekerd in dit nieuwe seizoen.

Hoewel fans nog volop kunnen genieten van het zevende seizoen, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan het achtste seizoen van 'Outlander'. Dit seizoen zal tevens het laatste zijn. Daarnaast is er nog meer goed nieuws: er is een spin-off aangekondigd. Deze prequelserie zal dieper ingaan op het verhaal van Jamie's ouders. Wanneer 'Outlander: Blood of My Blood' te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Meer artikelen