Pedro Pascal bevestigd voor Fantastic Four door SAG-AFTRA

DDavid Meijer 9 februari 2024 14:14

Na vele geruchten en speculaties is nu vrijwel zeker dat acteur Pedro Pascal een rol zal spelen in de Marvel Studios' Fantastic Four. Deze bevestiging komt naar buiten via de SAG-AFTRA Foundation-website.

Pedro Pascal bevestigd voor Fantastic Four

De SAG-AFTRA Foundation-website, die de carrière van Pedro Pascal in kaart brengt, lijkt te bevestigen dat de acteur deel uitmaakt van de Marvel Cinematic Universe-film. Op de pagina worden enkele van zijn meest bekende rollen vermeld en staat specifiek dat hij 'binnenkort begint met de productie' van Fantastic Four. Deze aankondiging komt na maanden van geruchten dat Pascal de rol van Reed Richards, oftewel Mister Fantastic, in de MCU op zich zou nemen.

Speculaties over de rest van de cast

Er is geen tekort aan geruchten over wie de rest van Marvel's Eerste Familie zal spelen. Enkele van de meest prominente theorieën zijn dat Vanessa Kirby de rol van The Invisible Woman/Sue Storm zal spelen, Joseph Quinn die van The Human Torch/Johnny Storm en Ebon Moss-Bachrach die van The Thing/Ben Grimm. Marvel heeft echter nog geen enkele Fantastic Four-casting officieel bevestigd, inclusief die van Pascal.

Matt Shakman regisseert Fantastic Four

De reboot van Fantastic Four in het MCU werd officieel aangekondigd op het San Diego Comic-Con in juli 2019. Jon Watts, bekend van Spider-Man: No Way Home, zou oorspronkelijk de film regisseren, maar hij stapte in april 2022 op en werd vervangen door Matt Shakman, bekend van WandaVision.

Fantastic Four staat momenteel gepland voor release in Amerikaanse bioscopen op 2 mei 2025. Verdere details over de wereldwijde release en eventuele aanvullende rollen moeten nog worden aangekondigd.

Afbeelding: 'Fantastic Four', TMDB

Meer artikelen