'Percy Jackson and the Olympians' verlengd voor seizoen 2 op Disney+

DDavid Meijer 9 februari 2024 15:51

Fans van 'Percy Jackson and the Olympians' kunnen uitkijken naar een tweede seizoen, zoals bevestigd door Disney+. De serie die superopoulair was tijdens de kerstperiode, heeft wereldwijd al meer dan 110 miljoen kijkuren op zijn naam staan.

Tweede seizoen voor 'Percy Jackson' bevestigd

Disney+-abonnees hebben een reden om te juichen! Er is een tweede seizoen van 'Percy Jackson and the Olympians' op komst volgens een bevestiging van Disney zelf. Als de prestaties van het eerste seizoen iets zijn om voorbij te gaan, dan is dit geen verrassing. De eerste acht afleveringen zijn wereldwijd al meer dan 110 miljoen uur bekeken. Dat is langer dan de meeste series het op andere platforms volhouden.

Het lijkt erop dat de tweede keer de charme is voor 'Percy Jackson and the Olympians'. Na een eerdere poging om het verhaal van halfgod Percy tot leven te brengen door middel van een filmreeks, heeft de recente seriebewerking nu het grote succes gevonden. Romanschrijver Rick Riordan, de man achter de originele boeken, heeft zijn goedkeuring gegeven aan de nieuwe serie. Dit is natuurlijk een grote triomf voor het team achter de serie.

Lof van alle kanten voor 'Percy Jackson'

'Percy Jackson and the Olympians' is niet alleen een hit bij het publiek, maar wordt ook geprezen door critici. De serie heeft zich gevestigd als een kwalitatieve productie op Rotten Tomatoes, met een indrukwekkende score van 92 procent. Dit is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het team achter de serie.

Releasedatum tweede seizoen nog onbekend

Ondanks de vreugde over het tweede seizoen is er nog geen officiële releasedatum bekend voor 'Percy Jackson and the Olympians'. Fans zullen nog even geduld moeten hebben voor meer avonturen met de halfgod Percy. Wil je op de hoogte blijven van alle updates? Zorg dan dat 'Percy Jackson and the Olympians' op je watchlist staat.

Afbeelding: 'Percy Jackson and the Olympians', TMDB

Meer artikelen