Pete Davidson op Netflixmet te zien in stand-up-special 'Turbo Fonzarelli'

KKees van den Berg 17 december 2023 13:32

De Amerikaanse komiek Pete Davidson komt met een nieuwe stand-up-special op Netflix genaamd 'Turbo Fonzarelli'. De special belooft een eerlijke kijk op het leven, de liefde en het wonen in het bos vanuit het perspectief van een dertiger.

Release van 'Turbo Fonzarelli' op Netflix

Pete Davidson, die onder meer bekend is van Saturday Night Live, staat bekend om zijn scherpe humor en oprechte verhalen. Hij begint 2024 met een knaller; zijn nieuwe stand-up special 'Turbo Fonzarelli' zal op 9 januari in première gaan op Netflix. Fans kunnen zich verheugen op een hilarische kijk op het leven vanuit Davidsons unieke perspectief.

Over leven, liefde en wonen in het bos

De special richt zich op de ervaringen en uitdagingen van het volwassen worden en het bereiken van de leeftijd van 30. Davidson zal het hebben over thema's als liefde, leven en het wonen in het bos. Deze onderwerpen worden op een luchtige manier behandeld, waardoor de kijker zich gemakkelijk zou moeten kunnen identificeren met de verhalen.

'Turbo Fonzarelli' is de tweede stand-up special van Davidson voor Netflix, na 'Alive from New York' uit 2020. In zijn shows staat Davidson bekend om het verwelkomen van gasten. In de vorige special waren dat bijvoorbeeld Jordan Rock, Machine Gun Kelly en Carly Aquilino. We zijn dus benieuwd wie er dit keer deel uitmaakt van de line-up.

Davidson in andere film- en tv-rollen

Buiten zijn stand-up specials is Davidson actief in de film- en tv-wereld. Op dit moment is hij te zien in de serie 'Bupkis' op Peacock, waarin hij een fictieve versie van zichzelf speelt. Daarnaast verschijnt hij dit jaar in de film 'Dumb Money', waarin hij volgens een recensie van Rolling Stone de scènes steelt 'als een juwelendief'.

Afbeelding: 'Pete Davidson: Turbo Fonzarelli', TMDB

Meer artikelen