Phil Rosenthal terug in 'Somebody Feed Phil': seizoen 7 binnenkort op Netflix

DDavid Meijer 8 februari 2024 12:55

Phil Rosenthal keert terug voor seizoen 7 van de populaire Netflix-serie 'Somebody Feed Phil'. Het nieuwe seizoen met acht episodes, dat groter dan ooit wordt beloofd, zal op 1 maart op Netflix verschijnen.

Phil Rosenthal keert terug

Phil Rosenthal maakt zijn grote comeback in de bekende Netflix-serie 'Somebody Feed Phil'. Fans van de serie kunnen hun hart ophalen, want Netflix heeft onlangs de releasedatum van het langverwachte seizoen 7 onthuld. De eerste trailer van het nieuwe seizoen is al te zien.

Nieuwe bestemmingen in seizoen 7

Seizoen 7 belooft volgens Netflix 'groter dan ooit' te worden. In de nieuwe afleveringen zien we Phil Rosenthal verschillende internationale bestemmingen bezoeken. Deze keer zijn dat Mumbai, Washington, D.C., Kyoto, IJsland, Dubai, het 'echte' Orlando, Taipei en Schotland. We kunnen dus reikhalzend uitkijken naar de culinaire avonturen die Phil in deze steden zal beleven.

In tegenstelling tot eerdere seizoenen, die elk 5 of 6 afleveringen telden, zal het nieuwe seizoen van 'Somebody Feed Phil' maar liefst acht afleveringen bevatten. Dit betekent dat de fans van de serie acht nieuwe avonturen van Phil kunnen verwachten, wat ongetwijfeld tot nog meer culinaire plezier zal leiden.

Seizoen 7 start op 1 maart

Vanaf 1 maart is het gloednieuwe seizoen 7 van de serie te zien op Netflix. Dit geeft iedereen voldoende tijd om de vorige seizoenen nog eens te bekijken en zich voor te bereiden op de nieuwe avonturen.

Meer artikelen