Players verovert binnen een paar dagen al de Netflix top 10

DDavid Meijer 17 februari 2024 13:35

De nieuwe romantische film 'Players', met Gina Rodriguez uit 'Jane the Virgin' in de hoofdrol, heeft binnen enkele dagen de koppositie op Netflix veroverd. Hiermee stoot de film de megapopulaire documentaire 'Lover, Stalker, Killer' van de troon.

'Players' verovert de Netflix top 10

De romantische film 'Players' heeft binnen een recordtijd de toppositie in de Netflix top 10 weten te behalen. Het succes van de film is mede te danken aan de sterke performance van Gina Rodriguez, die we vooral kennen van haar rol in 'Jane the Virgin'. Met dit succes stoot 'Players' de populaire documentaire 'Lover, Stalker, Killer' van zijn troon.

Gina Rodriguez als versierende sportjournaliste

Gina Rodriguez neemt in 'Players' de rol op zich van Mack, een sportjournaliste uit New York. Samen met haar beste vriend Adam en hun team bedenken ze technieken om mensen te versieren. Deze technieken hebben door de jaren heen tot ontelbare onenightstands geleid. Ondanks hun succes volgen ze een strikt draaiboek met basisregels, waarvan de belangrijkste is dat er geen relatie kan worden opgebouwd vanuit zo'n 'toneelstuk'.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Mack valt voor haar nieuwste doelwit, de charmante oorlogscorrespondent Nick, gespeeld door Tom Ellis. Deze onverwachte liefde zet Mack aan het denken en ze begint haar versierstrategieën volledig te heroverwegen. Terwijl de grenzen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek vervagen, moet Mack leren wat er nodig is om de liefde voor altijd te ontarmen.

Meer artikelen