Populaire films op Netflix: 'Family Switch', 'Spider-Man' en 'Leo'

DDavid Meijer 4 december 2023 15:36

Het afgelopen weekend hebben Netflix-gebruikers massaal genoten van drie specifieke films. Het gaat om 'Family Switch', 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' en 'Leo'. Deze films zijn door hun unieke verhaallijnen en cast zeer populair op het streamingplatform.

De lichaamsverwisseling van de familie Walker

In 'Family Switch', geregisseerd door McG, krijgt de familie Walker te maken met een onverwachte situatie. Moeder Jess en vader Bill wisselen van lichaam met hun tienerkinderen CC en Wyatt als gevolg van een zeldzame kosmische gebeurtenis. Zoals te verwachten, zorgt dit voor chaos binnen het gezin. Samen strijden ze om alles weer normaal te krijgen.

Miles Morales' missie in het multiversum

In 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', geregisseerd door Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson, wordt Miles Morales onverwachts bezocht door zijn vriendin Gwen Stacy voor een missie. De twee moeten alle universums redden van een nieuwe vijand, The Spot. Tijdens deze missie ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht, waardoor hun missie ingewikkelder wordt.

Leo's zoektocht naar vrijheid

De film 'Leo', geregisseerd door Robert Smigel, Robert Marianetti en David Wachtenheim, vertelt het verhaal van een vermoeide 74-jarige hagedis genaamd Leo. Leo zit al decennia lang vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, probeert hij te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. Echter, hij raakt verstrikt in de problemen van zijn angstige studenten, waaronder een gemene invaldocent.

Meer artikelen