Populaire oorlogsserie houdt Netflix top 10 al 5 weken bezet

RRoos Verhoeven 7 december 2023 09:44

De veelgeprezen oorlogsserie 'All the Light We Cannot See' blijft de Netflix top 10 domineren. De serie die zowel geliefd is in Nederland als wereldwijd wordt nog steeds massaal bekeken en blijft indruk maken.

Serie blijft aan populariteit winnen

Het lijkt erop dat 'All the Light We Cannot See' de harten van Netflix-kijkers over de hele wereld heeft gestolen. De serie blijft naar voren komen in de top 10 van meest bekeken serie op Netflix, zowel in Nederland als wereldwijd. De oorlogsserie heeft een unieke mix van historisch belang en interessante personages die de kijkers blijven boeien.

Bekijk de trailer:

Een vlucht uit bezet Parijs

De plot van 'All the Light We Cannot See' is zowel boeiend als emotioneel. De hoofdpersonen, Marie-Laure en haar vader, vluchten uit het door Duitsland bezette Parijs met een waardevolle diamant om te voorkomen dat deze in handen valt van de nazi's. Hun vlucht en de daaruit voortvloeiende gebeurtenissen vormen een aangrijpend verhaal dat de kijkers aan het scherm gekluisterd houdt.

Een van de meest fascinerende aspecten van de serie is de relatie die zich ontwikkelt tussen Marie-Laure en Werner, een tiener die voor Hitlers regime werkt. Ondanks hun verschillende achtergronden en het feit dat ze aan verschillende kanten van het conflict staan, ontwikkelen ze een geheime band en delen ze een gemeenschappelijk geloof in de mensheid en hoop. Dit interessante samenspel van personages draagt verder bij aan het succes van de serie.

Afbeelding: 'All the Light We Cannot See', TMDB

Meer artikelen