Post-apocalyptische Prime Video-serie 'Fallout': eerste trailer nu te zien

DDavid Meijer 4 december 2023 14:02

Eindelijk is er een eerste trailer verschenen voor 'Fallout', de langverwachte serie gebaseerd op de populaire videogame. De serie, die in 2024 zal debuteren op Prime Video, belooft een spannend sciencefictionavontuur te worden dat vele seizoenen kan gaan omvatten.

Eerste trailer 'Fallout' nu te zien

Na jaren van wachten door fans is nu dan eindelijk de eerste trailer van de langverwachte serie 'Fallout' online verschenen. Veel fans kijken uit naar wat belooft een spannend sciencefictionavontuur te worden wat in potentie veel seizoenen kan gaan omvatten.

De 'Fallout'-franchise heeft een rijke geschiedenis sinds de release van de originele game in 1997. Er zijn al vier hoofdgames uitgebracht, samen met diverse addons en spin-offs, waardoor er een uitgebreid universum is gecreëerd. Eerdere pogingen om de game te verfilmen als bioscoopfilm of serie zijn mislukt, maar nu heeft Amazon de taak op zich genomen om de serie tot leven te brengen.

'Fallout': Een verhaal van overleven in een post-apocalyptische wereld

Volgens Prime Video Nederland is 'Fallout' het verhaal van de rijken en de armen die moeten zien te overleven in een wereld waar bijna niets meer te verkrijgen is. De serie speelt zich 200 jaar na de apocalyps af. De bewoners van luxe schuilkelders worden gedwongen terug te keren naar het barre en bestraalde landschap dat hun voorouders hebben achtergelaten, en staan versteld van het ongelooflijk complexe, vreemde en gewelddadige universum dat op hen wacht.

Sterrencast en bekende producenten voor 'Fallout'

De 'Fallout'-serie wordt geproduceerd door Jonathan Nolan en Lisa Joy, de makers van de populaire serie 'Westworld'. Het acteerwerk wordt verzorgd door een sterrencast, waaronder Ella Purnell, Walton Goggins en Aaron Moten. De serie is vanaf 12 april exclusief te zien op Prime Video.

Afbeelding: 'Fallout', TMDB

Meer artikelen