Racefilm 'Gran Turismo' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 24 februari 2024 09:12

David Harbour, bekend van zijn rol in Stranger Things, speelt in de nieuwe adembenemende racefilm Gran Turismo, die nu beschikbaar is op Netflix. De film vertelt het opmerkelijke verhaal van een tiener die zijn videogameskills naar het echte circuit brengt.

David Harbour in nieuwe racefilm

David Harbour, voornamelijk bekend van zijn rol als Hopper in Stranger Things, schittert in de nieuwe racefilm Gran Turismo. De film, die vanaf nu beschikbaar is op Netflix, ziet Harbour in de rol van mentor Jack Salter. De acteur toont alweer zijn veelzijdige acteerprestaties, nu in een compleet andere setting en genre.

Van game-obsessie naar professionele racecarrière

Gran Turismo volgt het boeiende verhaal van een jonge tiener met een obsessie voor racevideogames. Hij neemt zijn gamevaardigheden mee naar een echt circuit in de hoop een professionele autocoureur te worden. Het is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van coureur Jann Mardenborough, die te midden van een gevestigde autocoureur en zijn trainer succes vindt.

Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp, die eerder District 9 en Elysium maakte. De film heeft een indrukwekkende cast met naast David Harbour onder andere Orlando Bloom, bekend van Pirates of the Caribbean, en Djimon Hounsou van Blood Diamonds.

Bekijk Gran Turismo nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je Gran Turismo bekijken op Netflix. Houd onze website in de gaten voor andere nieuwe releases.

Afbeelding: 'Gran Turismo', TMDB

Meer artikelen