Rachel Zegler zingt echt in The Ballad Of Songbirds And Snakes

KKees van den Berg 20 november 2023 09:19

Rachel Zegler, de actrice bekend van The Hunger Games, heeft ervoor gekozen om live te zingen in haar laatste film 'The Ballad of Songbirds and Snakes'. In plaats van het typische lip-syncen, bracht Zegler haar muzikale talenten echt naar de set, een beslissing die de film een unieke toon geeft.

Het zangtalent van Rachel Zegler

In 'The Ballad of Songbirds and Snakes' speelt Rachel Zegler het personage Lucy Gray Baird, een natuurlijk performer met een talent voor zingen. Zegler, die al ervaring heeft met live zingen vanuit haar musicalachtergrond, koos ervoor om live op de set te zingen, in plaats van te lip-syncen zoals vaak gebeurt in films. Dit gaf de film een bijzondere toon en hielp de cast en crew om helemaal op te gaan in de wereld van de film.

Rachel Zegler's keuze om live te zingen

Zegler nam de ongebruikelijke beslissing om voor elke take op de set te zingen in plaats van te lip-syncen. Ze voelde dat live optreden de cast en crew zou helpen om volledig op te gaan in de wereld op de set. Bovendien, omdat ze zelf uit een musicaltheaterachtergrond komt, wist ze dat ze dit kon doen.

'The Ballad of Songbirds and Snakes' is gebaseerd op het gelijknamige boek waarin auteur Suzanne Collins talrijke originele liedjes schreef en detailleerde, uitgevoerd door Lucy Gray Baird, gespeeld door Rachel Zegler. De filmadaptatie geeft fans de kans om deze momenten uit het boek tot leven te zien komen en om Rachel Zegler opnieuw haar muzikale talenten op het grote scherm te zien vertonen.

De soundtrack van de film

Zegler zingt zeven liedjes op de soundtrack van 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes', die nu te streamen is op Spotify. Dit omvat een gloednieuwe uitvoering van 'The Hanging Tree', dat oorspronkelijk gezongen werd door Jennifer Lawrence's Katniss Everdeen in Mockingjay Part 1. De film onthult dat het eigenlijk Lucy Gray Baird is die 'The Hanging Tree' bedacht op basis van de gebeurtenissen van deze prequel.

Afbeelding: 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes', TMDb

Meer artikelen