Rebecca Ferguson onthult schokkende ervaring op de set van 'Dune: Part Two'

RRoos Verhoeven 29 februari 2024 14:50

Rebecca Ferguson, bekend van 'Dune: Part Two', heeft een nare ervaring op de set van de film gedeeld. Ze beschrijft een incident waarbij ze publiekelijk bekritiseerd werd door een mede-hoofdrolspeler, wat tot grote ophef leidde.

Ferguson's nare ervaring op de 'Dune'-set

Rebecca Ferguson speelt een van de hoofdrollen in het blockbuster-vervolg 'Dune: Part Two'. Deze week kwam ze naar buiten met een onthullend verhaal over een incident op de filmset. Volgens Ferguson werd ze ooit zo genadeloos uitgescholden door een mede-hoofdrolspeler dat ze in tranen de set verliet en weigerde nog langer met haar collega te werken.

Confrontatie met de mede-acteur

Ferguson geeft aan dat de betreffende acteur, die bovenaan de zogenaamde call sheet stond, zo onzeker en boos was dat hij haar publiekelijk bekritiseerde. Ze voelde zich hierbij zo kwetsbaar en oncomfortabel dat ze moest huilen toen ze de set verliet. De dag erna confronteerde ze de acteur en eiste dat hij haar set zou verlaten.

Na het delen van haar verhaal ontving Ferguson veel steun op sociale media, waaronder van acteur Dwayne Johnson. Haar openbaring leidde ook tot speculaties over de identiteit van de betreffende acteur. Emily Blunt, een potentiële kandidaat, ontkende echter via haar woordvoerder betrokken te zijn bij het incident.

Ferguson zuivert namen van co-sterren

In reactie op de speculaties op sociale media, bevestigde Ferguson dat haar voormalige co-sterren Hugh Jackman en Tom Cruise niet de betreffende acteur zijn. Ze voelde zich geroepen om hun namen te zuiveren, waarmee ze een einde maakte aan de online 'heksenjacht'.

Afbeelding: 'Dune: Part Two', TMDB

Meer artikelen