Recordbrekende details bekendgemaakt voor 'Deadpool & Wolverine'

RRoos Verhoeven 17 mei 2024 09:30

De speelduur van de langverwachte film Deadpool & Wolverine is onthuld. Het zet een nieuw record neer voor de franchise, met 2 uur en 7 minuten aan actie en avontuur.

Onthulling speelduur Deadpool & Wolverine

Het Marvel-universum maakt zich op voor een nieuw record. De nieuwste film in de franchise, Deadpool & Wolverine, heeft een speelduur van 127 minuten. Dit betekent dat fans zich kunnen opmaken voor 2 uur en 7 minuten vol met actie en avontuur. Hoewel Marvel Studios de speelduur nog niet officieel heeft aangekondigd, is deze informatie wel te vinden op de website van AMC Theaters.

Filmduur in vergelijking met andere Marvel-films

Hoewel Deadpool & Wolverine de langste film in zijn serie is, blijft het ver achter bij de recordhouder van het Marvel Cinematic Universe. De langste film in dit universum is nog steeds Avengers: Endgame, die maar liefst 3 uur en 1 minuut duurt. Ter vergelijking, de originele Deadpool film uit 2016 duurde 108 minuten, terwijl het vervolg uit 2018, Deadpool 2, 119 minuten duurde.

Geruchten over cameo's in de film

Gezien de overvloed aan geruchten over cameo's, zou Deadpool & Wolverine een snelle film kunnen zijn, met veel reizen door het multiversum. In de film geeft de Time Variance Authority een missie aan Wade Wilson (Ryan Reynolds) en Wolverine (Hugh Jackman) die de koers van het Marvel Cinematic Universe voor altijd zal veranderen. Er zijn veel geruchten over grote cameo's. Een van de meest populaire geruchten is dat Taylor Swift een rol zal hebben, mogelijk als het X-Men personage Dazzler.

Deadpool & Wolverine zal op 24 juli 2024 zijn grootschalige bioscoopdebuut maken in Nederland. Met een rijkelijk gevulde cast zoals Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Rob Delaney en Karan Soni, belooft de nieuwe film een spektakel te worden.

Afbeelding: 'Deadpool & Wolverine', TMDB

Meer artikelen