Releasedata voor 'City Hunter'-adaptatie en 'House of Ninjas' in Japan onthuld voor Netflix

DDavid Meijer 10 februari 2024 14:38

Netflix blijft zijn internationale aanbod vergroten met de aankomende release van een reeks Japanse titels, waaronder 'House of Ninjas' en een adaptatie van de populaire manga 'City Hunter'. De streamingdienst kondigde onlangs aan dat Japanse content de derde meest bekeken niet-Engelstalige content is, na Koreaans en Spaans.

Populariteit van de Japanse content op Netflix

De aankondiging van de Japanse contentportfolio door Netflix benadrukt de groeiende populariteit van niet-Engelstalige shows. Japanse content is momenteel de derde meest bekeken niet-Engelstalige content op het platform, na Koreaanse en Spaanse programma's. Dit onderstreept het internationale bereik en de diversiteit van Netflix's content.

'House of Ninjas' release en cast

Op 15 februari gaat de serie 'House of Ninjas' in première, met in de hoofdrollen Kento Kaku, Yosuke Eguchi en Tae Kimura. De serie is geregisseerd en mede geschreven door Dave Boyle, die ook optreedt als producent. Het belooft een spannend en actievol drama te worden, met sterke acteerprestaties en een intrigerend verhaal.

Release en plot van 'City Hunter'-adaptatie

Verwacht op 25 april is de Netflix-adaptatie van 'City Hunter'. In deze film volgen we Ryo Saeba (gespeeld door Ryohei Suzuki), een 'sweeper' ofwel privédetective, die zich een weg baant door de ruige onderwereld van het hedendaagse Shinjuku, Tokio. Kaori Makimura (gespeeld door Misato Morita) neemt de rol van de heldin op zich.

De manga 'City Hunter', die tussen 1985 en 1991 werd gepubliceerd, heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. De serie heeft talrijke aanpassingen gezien, waaronder verschillende anime series, speelfilms en live action drama's. Dit maakt de komende Netflix-adaptatie des te spannender voor fans over de hele wereld.

Een andere opvallende serie in de line-up is 'The Queen of Villains'. Dit verhaal gaat over Dump Matsumoto, een professionele worstelaar die in de jaren 80 een ware hype in vrouwenworstelen teweegbracht. Yuriyan Retriever, die bekend is van haar verschijning in seizoen 14 van 'America's Got Talent', speelt de hoofdrol.

Netflix's uitbreidingsplannen voor 2024

Netflix heeft de afgelopen week een reeks aankondigingen gedaan over lokale markten, waarin de plannen voor 2024 worden geschetst. Deze plannen omvatten ook Korea, Spanje, Zuidoost-Azië en de VS. Het is duidelijk dat de streaminggigant blijft investeren in en uitbreiden naar diverse internationale markten.

Meer artikelen