Releasedatum en bloederige actie in nieuwe trailer Marvel-serie 'Echo'

DDavid Meijer 18 december 2023 17:07

De nieuwe trailer van Marvel-serie 'Echo' onthult een eerdere releasedatum en bereidt de kijkers voor op intense actie en oorlog tussen Maya en Kingpin. De serie is een spin-off van 'Hawkeye' en zal in Nederland vanaf 10 januari te zien zijn op Disney+.

Première van 'Echo' en het belangrijke conflict

De aankomende Marvel Cinematic Universe-serie 'Echo' is een spin-off van de populaire serie 'Hawkeye' uit 2021. De serie volgt het gelijknamige personage terwijl ze terugkeert naar haar thuisstad om af te rekenen met de demonen uit haar verleden en om haar leven in Wilson Fisks criminele organisatie achter zich te laten. Andere MCU-sterren die terugkeren in 'Echo' zijn Vincent D'Onofrio als Fisk/Kingpin, Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil en Zahn McClarnon als Maya's vader, William.

De nieuwe trailer voor 'Echo' die kort voor de geplande release nu wordt uitgebracht, geeft een voorproefje van de intense actie die de kijkers te wachten staat. Het belooft een bloedige oorlog tussen Maya en Kingpin te worden en we krijgen ook een glimp van Mayas confrontatie met Daredevil te zien.

Het belang van 'Echo's' succes voor toekomstige MCU-projecten

De serie bouwt voort op het succes van 'Loki' seizoen 2 op Disney+ en krijgt al vroegtijdig lovende recensies van critici en lijkt dus een nieuwe hit te kunnen gaan worden voor het MCU op het streamingplatform. Het vooruitzicht van de terugkeer van Cox als Daredevil en D'Onofri'o's Kingpin heeft al hoge verwachtingen gecreëerd voor de première van de serie. Bovendien zou het verhaal direct leiden tot 'Daredevil: Born Again'.

Meer artikelen