Releasedatum en eerste beelden van Patty Brard's dramaserie 'Patty' (2024) bekend

KKees van den Berg 27 januari 2024 11:02

De langverwachte dramaserie over Patty Brard, getiteld Patty (2024), heeft eindelijk een releasedatum. Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty Brard in deze serie van Gooische Vrouwen-maker Will Koopman. De eerste beelden zijn nu beschikbaar.

Eerste beelden 'Patty'

De langverwachte dramaserie 'Patty', waarin Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven de rol van Patty Brard vertolken, heeft eindelijk een releasedatum. De serie is gemaakt door Will Koopman, bekend van Gooische Vrouwen, en de eerste beelden zijn nu te bekijken in de teasertrailer.

Videoland omschrijft Patty Brard als een fenomeen in de aankomende serie. Ondanks haar ups en downs in de Nederlandse showbizz, heeft Brard altijd laten zien dat ze in staat is om haar eigen boontjes te doppen, zowel in goede als in slechte tijden. Haar memorabele sprong in Sterren Springen wordt ook niet vergeten.

'Patty': een verhaal van vallen en opstaan

Volgens regisseur Koopman gaat de serie 'Patty' vooral over het vallen en opstaan in het leven. Hij wilde deze serie graag maken om te laten zien hoe Brard, ondanks meerdere tegenslagen, steeds weer opkrabbelde en zichzelf opnieuw uitvond. Koopman heeft hiervoor grote bewondering.

'Patty' binnenkort te zien op Videoland

De langverwachte dramaserie 'Patty' is vanaf 18 februari te zien op de streamingdienst Videoland.

Meer artikelen