Romantisch drama '2 Hearts' nadert 'Sous la Seine' in Netflix's Top 10

KKees van den Berg 17 juni 2024 16:22

Het spannende haaienavontuur 'Sous la Seine' heeft wekenlang de Netflix top 10 gedomineerd. Echter, het romantische drama '2 Hearts' vormt een serieuze bedreiging en zit het haaienepos nu op de hielen.

Romantisch drama bedreigt haaienavontuur

Sinds zijn release heeft de haaienfilm 'Sous la Seine' de Netflix top 10 weten te domineren. Geen enkele andere film heeft het tot nu toe voor elkaar gekregen om dit meeslepende avontuur van de troon te stoten. Echter, het romantische drama '2 Hearts' is de film wel erg dicht genaderd en vormt nu een serieuze bedreiging voor de nummer één positie van 'Sous la Seine'.

'2 Hearts' is weliswaar een oude film, maar is pas onlangs op Netflix verschenen. De abonnees van Netflix zijn dol op deze film. Het wordt zoveel bekeken dat het de haaienfilm 'Sous la Seine' van de troon zou kunnen stoten. Echter, ondanks het toenemende succes, is het de romantische film nog niet gelukt om 'Sous la Seine' van de nummer één plek te verdringen.

Het verhaal achter 'Sous la Seine'

'Sous la Seine' speelt zich af in de zomer van 2024. De setting is Parijs, waar voor het eerst de wereldkampioenschappen triatlon langs de oevers van de Seine worden gehouden. De film volgt het verhaal van de slimme wetenschapster Sophia, die via de jonge milieuactiviste Mika ontdekt dat er een grote haai in de rivier zwemt. Om een bloedbad in het hart van de stad te voorkomen, moeten ze de handen ineen slaan met Adil, de commandant van de Seine rivierpolitie.

Afbeelding: '2 Hearts', TMDB

Meer artikelen