Russell Crowes 'The Water Diviner' stormt de Netflix top 10 binnen

RRoos Verhoeven 14 mei 2024 14:02

De dramafilm 'The Water Diviner' met in de hoofdrol Russell Crowe, is in korte tijd enorm populair geworden op Netflix. De film, die het verhaal vertelt van een Australische vader die na de Eerste Wereldoorlog op zoek gaat naar zijn vermiste zonen, staat nu op nummer 5 in de Netflix top 10.

'The Water Diviner' verovert Netflix

'The Water Diviner', een indrukwekkende dramafilm waarin Russell Crowe de hoofdrol speelt, is sinds kort te zien op Netflix. De film is in korte tijd enorm populair geworden en heeft al een plekje in de top 10 van meest bekeken films op Netflix weten te bemachtigen. Het staat momenteel op de vijfde plaats.

Het aangrijpende verhaal achter 'The Water Diviner'

Het verhaal van 'The Water Diviner' draait om een Australische vader, gespeeld door Russell Crowe, die na de Eerste Wereldoorlog naar Turkije reist om zijn drie vermiste zonen te vinden. Deze zonen worden vermist na de slag om Gallipoli, een mislukte geallieerde invasie van Australië en Nieuw-Zeeland op Turkije.

https://twitter.com/Prodoorn/status/1607353059402711041

In de film zien we hoe de vader in Istanbul andere mensen ontmoet die ook verliezen hebben geleden door de oorlog. Onder hen bevindt zich onder meer de hotelier Ayshe, gespeeld door Olga Kurylenko, haar zoon Orhan en majoor Hasan, gespeeld door Yilmaz Erdogan. Hasan vocht in de oorlog tegen de zonen van de Australische vader en is nu mogelijk zijn enige hoop om de oorlog af te sluiten.

Afbeelding: 'The Water Diviner', TMDB

Meer artikelen