Ryan Gosling huilt om Taylor Swift in de trailer van 'The Fall Guy': wij voelen het ook

RRoos Verhoeven 15 februari 2024 09:15

Fans van Ryan Gosling kunnen zich verheugen op een verrassende muzikale scène in de nieuwe film 'The Fall Guy'. De trailer, die afgelopen zondag tijdens de Super Bowl in première ging, toont Gosling die tranen laat om een nummer van Taylor Swift. The Fall Guy is vanaf donderdag 25 april 2024 in de bioscoop te zien.

Tranen voor Taylor Swift in 'The Fall Guy'

In de gloednieuwe trailer van 'The Fall Guy' is er een scène die fans van Ryan Gosling en Taylor Swift zeker zal verbazen. Gosling's personage, Colt Seavers, wordt door zijn co-ster en voormalige vriendin, gespeeld door Emily Blunt, geconfronteerd met zijn tranen bij het horen van Taylor Swifts nummer 'All Too Well'. Gosling verdedigt zichzelf door te zeggen: 'Huilt niet iedereen bij Taylor Swift?'. Dit onverwachte moment heeft de aandacht getrokken van veel kijkers sinds de trailer afgelopen zondag tijdens de Super Bowl werd uitgezonden.

De plot van 'The Fall Guy'

'The Fall Guy', een nieuwe film geregisseerd door David Leitch, biedt een intrigerend plot dat zich rondom Hollywood afspeelt. Ryan Gosling speelt Colt Seavers, een stuntman die niet meer zo jong is als voorheen. Het verhaal neemt een vreemde wending wanneer acteur Tom Ryder, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en voor wie Seavers de stuntman is, plotseling verdwijnt. Gedreven door zijn gevoelens voor zijn voormalige vriendin en regisseur van de film, gespeeld door Emily Blunt, begint Seavers aan een missie om de vermiste Ryder te vinden en de film te redden van een bepaalde ondergang.

Ryan Gosling is niet alleen in het nieuws vanwege de trailer van 'The Fall Guy', maar ook vanwege de Oscar-buzz rond zijn prestatie in de blockbuster van de zomer, 'Barbie'. Zijn rol in deze film heeft hem een nominatie opgeleverd voor de Academy Award voor beste bijrol. Fans zijn nu in afwachting of Gosling, die zijn muzikale talenten liet zien in 'La La Land' uit 2016, het Oscar-genomineerde nummer 'I'm Just Ken' live zal uitvoeren tijdens de uitzending op 10 maart. Gosling heeft in een recent interview aangegeven open te staan voor de mogelijkheid, maar heeft nog geen officiële uitnodiging ontvangen.

Meer artikelen