Ryan Gosling wordt getipt door Sylvester Stallone als de volgende 'Rambo'

DDavid Meijer 17 februari 2024 17:16

Acteur Sylvester Stallone heeft Ryan Gosling als z'n topkeuze genoemd om het stokje van de iconische film 'Rambo' over te nemen. Stallone deelde dit nieuws tijdens zijn recente verschijning op The Tonight Show.

Gosling is Stallones topkeuze voor Rambo

Sylvester Stallone, de 77-jarige veteraan van de actiefilm, heeft Ryan Gosling gekozen als de acteur die hij zou willen zien in de hoofdrol van de volgende Rambo-film. Stallone, die de hoofdrol speelde in vijf films van de actiefranchise van 1982 tot 1995, beschouwt Gosling als de perfecte keuze om het personage waaraan hij zoveel jaren heeft besteed, verder te ontwikkelen.

Goslings fascinatie voor het personage Rambo

Tijdens een diner met Gosling, deelde de acteur met Stallone dat hij gefascineerd was door het personage Rambo. Gosling onthulde dat hij zelfs naar school ging verkleed als Rambo, en dat mensen hem wegjoegen, maar dat stopte hem niet. Hij bleef maar zeggen dat hij een sterke affiniteit had met Rambo, wat Stallone intrigerend vond.

Gebaseerd op Gosling's liefde voor het personage en zijn affiniteit met Rambo, concludeerde Stallone dat als hij ooit het stokje zou overdragen, hij dat zou willen doen aan Gosling. Hij gelooft dat Gosling's passie voor het karakter hem de ideale keuze maakt om de volgende Rambo te spelen in mogelijke toekomstige films.

Afbeelding: 'Rambo: Last Blood', TMDB

Meer artikelen