Ryan Gosling ziet rol in Marvel Cinematic Universe wel zitten

DDavid Meijer 18 mei 2024 14:12

Acteur Ryan Gosling heeft aangegeven dat hij graag een rol zou willen spelen in het Marvel Cinematic Universe, met name het personage van Ghost Rider. Desondanks blijft hij realistisch over de mogelijkheid.

Ryan Gosling wil MCU-debuut maken

Ryan Gosling heeft nog nooit in een superheldenfilm gespeeld, maar zou heel graag deel willen uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. Hij heeft zelfs al een rol op het oog die hij graag zou willen spelen.

Gosling ziet zichzelf als Ghost Rider

Tijdens een gesprek met Josh Horowitz van Happy Sad Confused bevestigde Ryan Gosling dat hij graag in de MCU zou willen zijn als hij Ghost Rider kon spelen. Ondanks het feit dat Kevin Feige heeft gezegd dat hij graag een plek voor hem in de MCU zou vinden, heeft Gosling de hoop nog niet opgegeven.

Toen Gosling werd gevraagd of er iets uit zijn wens om Ghost Rider te spelen was gekomen, antwoordde hij 'Ik weet het niet'. Emily Blunt, zijn huidige co-ster en die samen met hem het interview gaf voor hun laatste film The Fall Guy, was er echter van overtuigd dat Gosling nooit in een superheldenfilm zou spelen.

Geen donkere rollen meer

Ryan Gosling heeft onthuld dat hij er niet langer voor kiest om rollen aan te nemen die hem in een donkere plek brengen. Hij wil ervoor zorgen dat hij een goede partner en vader is. Om die reden zou een rol in de MCU perfect zijn.

Afbeelding: 'The Fall Guy', TMDB

Meer artikelen