Ryan Reynolds bevestigt nog een cameo in 'Deadpool 3'

KKees van den Berg 25 mei 2024 18:02

Ryan Reynolds heeft bevestigd dat zijn medevoorzitter van Wrexham, Rob McElhenney, een cameo zal maken in de aankomende film Deadpool 3. Fans speculeren al over McElhenney's mogelijke rol als een TVA-agent, een personage uit de Marvel comics.

Rob McElhenney heeft cameo in Deadpool 3

Volgens Ryan Reynolds zal Rob McElhenney, medevoorzitter van Wrexham, een cameo verschijning maken in de komende film Deadpool 3. Reynold's bevestigde dit tijdens een aflevering van hun Disney Plus show 'Welcome to Wrexham'. Reynolds nodigde McElhenney uit op de set in Londen om zaken te bespreken die de voetbalclub Wrexham aangaan. Naar verluidt moest Reynolds McElhenney een rol in de aankomende film Deadpool beloven om hem naar de set te krijgen.

Mogelijke rol McElhenney als TVA-agent

Reynolds heeft, naar eigen zeggen, in verband met vertrouwelijkheidsredenen niet kunnen onthullen welk personage McElhenney zal vertolken in Deadpool 3. Hij suggereert wel dat McElhenney's personage mogelijk een TVA-agent zou kunnen zijn, wat fans op Twitter ertoe heeft aangezet om te speculeren over deze mogelijkheid.

Fan-speculaties over TVA-agent rol

Na de uitspraken van Reynolds op Twitter zijn fans begonnen met speculeren over het karakter dat McElhenney zal spelen. De meest populaire theorie is momenteel dat McElhenney in de huid zal kruipen van een TVA-agent, een personage uit de Marvel comics. Eén fan speculeerde zelfs dat McElhenney's karakter aan Deadpool zou vragen welk voetbalteam hij steunt, waarna Deadpool naar de camera zou knipogen en 'Wrexham' zou zeggen.

Er zijn al diverse cameo's geteased voor de komende film Deadpool 3 en sommige hebben we al voorbij zien komen in de trailers. De regisseur van de film, Shawn Levy, heeft echter beloofd dat het geen zinloos cameo-festijn zal worden voor de fans die zich daar zorgen over maken.

De film Deadpool & Wolverine, waarin Reynolds de hoofdrol speelt, komt op 24 juli uit in de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding: 'Deadpool & Wolverine', TMDB

Meer artikelen