Ryan Reynolds en Hugh Jackman ronden opnames Deadpool 3 af

KKees van den Berg 31 januari 2024 15:12

Acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman zijn gezien tijdens de laatste opnamedagen voor Deadpool 3, waarbij Reynolds terugkeerde in zijn bekende Deadpool-look en Jackman als Wolverine optrad. De film staat gepland voor release deze zomer.

Laatste opnames Deadpool 3 afgerond

Ryan Reynolds, bekend om zijn rol als Deadpool, en Hugh Jackman, die de rol van Wolverine op zich neemt, zijn tijdens de laatste opnames voor Deadpool 3 in het zuiden van Engeland gespot. Reynolds, 47, droeg voor de gelegenheid het beroemde rode pak van Deadpool, terwijl Jackman, 55, zich in het gele pak van Wolverine hulde. De film is klaar voor release deze zomer.

Reynold's personage, Wade Wilson, onderging in de eerste film van de franchise een experimentele kankerbehandeling die zijn superkrachten ontgrendelde maar hem ook van top tot teen littekens bezorgde. Dit is de reden waarom Reynolds op de set van Deadpool 3 een prothetisch gezichtsmasker droeg om de littekens van zijn personage te simuleren.

Release Deadpool 3 gepland op 26 juli in VS

Het duo heeft de opnames voor Deadpool 3, die gepland staat voor release op 26 juli in de VS, vorige week afgerond. Om de ervaring te gedenken, deelde Reynolds een speelse foto van zijn kruis in zijn Deadpool-kostuum op Instagram, samen met een emotioneel bericht. Jackman deelde op zijn beurt een hartelijk bericht en een foto van zichzelf terwijl hij Wolverine's kenmerkende bakkebaarden liet afscheren.

Jackman voorspelt plezier bij opnames

Voorafgaand aan de opnames van Deadpool 3, zei Jackman dat hij waarschijnlijk meer plezier zou beleven aan deze film dan aan welke andere dan ook. Jackman liet weten dat het dagelijks op de set zijn met Reynolds en het elke dag samen filmen in elke stad hen de kans gaf om de hele tijd 'de s--- uit elkaar te meppen', wat volgens hem bijdroeg aan het plezier op de set.

Meer artikelen