Ryan Reynolds keert terug als Wade Wilson in nieuwe 'Deadpool 3'-foto met Dogpool

KKees van den Berg 4 december 2023 13:21

Een nieuwe foto van Deadpool 3 toont Ryan Reynolds' personage Wade Wilson die door Dogpool wordt gelikt. De foto werd gedeeld op het officiële Instagram-account van Dogpool en het bijschrift leest: 'Ziet eruit als een avocado. Smaakt naar hondenschijt'.

Wade Wilson en Dogpool in Deadpool 3

Op de nieuwe foto van Deadpool 3 zien we Ryan Reynolds' personage Wade Wilson, die door Dogpool wordt gelikt. Dogpool is een personage uit de comics van Deadpool, een hond met dezelfde krachten als Deadpool. In de foto ligt Dogpool op een comfortabele manier op Wade's ongemaskerde gezicht, alsof hij net een dutje doet na een lange dag van superheldenwerk.

Deadpool 3 gepland voor juli 2024

Deadpool 3 is het langverwachte vervolg op de succesvolle films Deadpool en Deadpool 2. Deze film zal officieel de 'Merc With a Mouth' introduceren in het Marvel Cinematic Universe (MCU). De film, onder regie van Shawn Levy, zal naar verwachting in juli 2024 uitkomen. Naast Reynolds zullen ook sterren als Hugh Jackman, Morena Baccarin, en Brianna Hildebrand te zien zijn in de film.

https://www.instagram.com/p/C0cMkPXJXYL

Shawn Levy regisseert sterrencast in Deadpool 3

Shawn Levy, bekend van onder andere 'Free Guy' is de regisseur van Deadpool 3 en heeft samen met Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells aan het script gewerkt. De sterrencast bestaat uit Ryan Reynolds, Hugh Jackman als Wolverine, Morena Baccarin als Vanessa, en een hele reeks andere bekende namen uit de filmwereld. Kevin Feige, Shawn Levy en Ryan Reynolds hebben ook de productie op zich genomen.

Naast de bevestigde castleden zijn er talloze geruchten over mogelijke rollen voor andere acteurs. Zo wordt er gesuggereerd dat Taylor Swift de rol van Dazzler zou kunnen spelen en dat Channing Tatum wellicht als Gambit te zien zal zijn. Deze casting aankondigingen zijn echter op dit moment nog niet bevestigd door Marvel Studios.

Afbeelding: 'Deadpool 3', TMDB

Meer artikelen