Ryan Reynolds kondigt afronding van 'Deadpool 3' aan en bedankt cast & crew

KKees van den Berg 25 januari 2024 12:18

Marvel Studios' 'Deadpool 3' heeft de opnames afgerond volgens hoofdrolspeler Ryan Reynolds. De crew en cast hebben te maken gehad met verschillende uitdagingen waaronder het weer, een acteursstaking en de beruchte Hugh Jackman.

Productie 'Deadpool 3' succesvol hervat en voltooid

Na een tijdelijke onderbreking van de productie door een acteursstaking in november, heeft 'Deadpool 3' van Marvel Studios de opnames nu succesvol afgerond. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds, die de beruchte 'Merc with the Mouth' vertolkt, bevestigde het nieuws op sociale media. Reynolds bedankte het team van de film voor hun harde werk en toewijding, ondanks de verschillende obstakels die ze moesten overwinnen, zoals het weer en de staking.

Ryan Reynolds bedankt cast & crew van 'Deadpool 3'

In zijn bericht op sociale media sprak Reynolds zijn diepe dankbaarheid uit voor de cast en crew van 'Deadpool 3'. 'Het pak verbergt bloed. En zweet... Maar vandaag, met het inpakken van Deadpool, zijn het vooral tranen. Een gigantische en eeuwige dank aan de cast en crew van onze film die wind, regen, stakingen en @thehughjackman hebben bevochten...' schreef de acteur. Volgens Reynolds was het maken van deze film met zijn goede vrienden een bijzondere ervaring die niet vaak voorkomt. De film zal op 26 juli in de bioscopen te zien zijn.

https://www.instagram.com/p/C2fUEegM4is

'Deadpool 3' was een van de weinige films die de productie konden hervatten na de acteursstaking. Andere films die vlak na de staking ook weer in productie gingen, waren onder andere 'Beetlejuice 2', 'Gladiator 2', 'Venom 3' en 'Juror No. 2'. De derde aflevering van de miljardenfranchise 'Deadpool' was al voor de helft klaar toen de acteursstaking in het midden van juli 2023 begon. Oorspronkelijk zou de film in de zomer van 2024 uitkomen, maar door de staking werd de release uitgesteld tot 26 juli.

Regisseur Shawn Levy licht tipje van de sluier over 'Deadpool 3'

In een interview in september gaf regisseur Shawn Levy al een kleine preview van 'Deadpool 3'. 'We wilden iets dat echt aanvoelde... Je zet Hugh Jackman in zijn meest iconische karakter naast Ryan Reynolds in zijn meest iconische karakter; het voelt meer als een afstammeling van Midnight Run, 48 Hours en Planes, Trains and Automobiles dan van Airplane', zei Levy. Fans kunnen dus uitkijken naar een film die, ondanks zijn superheldenthema, meer lijkt op een realistisch actie-avontuur dan op een over-the-top komedie.

Afbeelding: 'Deadpool 3', TMDB

Meer artikelen